WordPress TinyMCE ellende

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Soms heb je van die dingen die gewoon niet doen wat je graag wilt. Zo dus de editor TinyMCE welke sinds WordPress 2.0, het systeem waarmee ik deze weblog beheer, als editor is geïntegreerd. Vaak schakel ik even over naar de broncode weergave en daar wordt dus niet alle broncode weergegeven, de breaks (nieuwe regel) of paragrafen kon ik al niet zien. En ja hoe moet je iets aanpassen wat je niet kan zien. In plaats van een break zag je dus gewoon een regeleinde.

Kortom tijd voor wat anders, hoewel wat anders. In mijn eigen CMS had ik al langer FCKeditor geïntegreerd en gelukkig was deze editor ook beschikbaar als plugin voor WordPress. Dus dit berichtje is fijn afkomstig uit FCKeditor. En daarnaast ook maar een ander beheerlayout geinstalleerd met een fluid layout zodat het hele scherm benut wordt (in tegenstelling tot de weblog zelf ).  Het gaat om de volgende twee plugins: 'wp-tiger-administration' en 'Dean’s FCKEditor for WordPress'. Voorlopig lijkt alles weer naar wens te werken, weer een kopzorg minder ;-).

nieuwe wordpress interface zonder tinymce

Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen