Voortrekkers en Baanbrekers

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Voortrekkers en BaanbrekersAfgelopen week, met name rond de publicatie, druk bezig geweest met het maken van een themasite voor Boris van der Ham (D66). De website gaat over een boekje dat hij heeft geschreven over het scepticisme van de Nederlanders ten opzichte van de Europese Unie. Ook gaat het boekje over het referendum over de Europese grondwet dat masaal werd afgekeurd. De website heb ik in een paar dagen in de lucht moeten zetten, maar is toch aardig gelukt. Er staan inmiddels ook twee filmpjes op, die ik niet zelf heb gemaakt. Als globalist ben ik sowieso voor Europese macht, want ik vind dat grensoverschrijdende zaken ook grensoverschreidend geregeld moeten worden. Dat is efficiënter en dus goedkoper. En als het goedkoper is hou je geld over voor andere dingen. Bovendien denk ik dat het gevoel bij Europa iets is wat zich vanzelf zal ontwikkelen, net als bij de euromunt.

Daarnaast heb ik (hopelijk) mijn laatste tentamen van dit schooljaar, afgelopen week, gehad. Hopelijk, want het is nog niet helemaal zeker dat ik het wel gehaald heb. Biopsychologie dus, over je brein en lichaam en met name de gebiedjes en stofjes daar in. Best lastig, want ik heb nauwelijks affiniteit met het onderwerp en de cursus heeft de psychologiestudent als doelgroep.

Dus ik heb weer tijd. Kan ik mooi mijn achterstand met mijn webprojecten wegwerken. En als ik eindelijk ook het boekje "Voortrekkers en Baanbrekers" ontvang, kan ik het boekje lezen.

Reageren

Eén reactie op “Voortrekkers en Baanbrekers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen