Crawlsnelheid te laag

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Google webmasterhulpprogramma's - crawlsnelheidIn Google's tool voor webmasters check ik vaak hoe het staat met de indexering van mijn websites. Opvallend is dat je ook de crawlsnelheid kan instellen tussen laag, normaal en hoog. Hoewel hoog doorgaans gedisabled is. Met name de wat nieuwere websites hebben vaak een crawlsnelheid die ik te laag vind. Ik wil juist dat de nieuwe site wanneer die nieuwswaarde heeft snel bekendheid verwerft, en dat is lastig als slechts enkele pagina's bekend zijn bij Google. Aan de sitemap zal het niet liggen, want die is ook in Google formaat aanwezig en bekend bij Google. Enkele inkomende links zijn er ook, maar die schijnen nog niet bekend te zijn (wel de pagina, maar niet de linkrelatie, naar het schijnt). Zijn er nog andere manieren om de crawlsnelheid te verhogen vraag ik me af (nu maar 1 pagina per dag). Laat het me weten!

Reageren

Eén reactie op “Crawlsnelheid te laag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen