Live Earth

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Vannacht een film gekeken over Albanië. Mooie beelden, van een enorme puinhoop. De ironie in de beelden en het cynisme van de mensen is een genot om naar te kijken. Echt een verhaal zat er niet in de film, maar 'Tirana year zero' was het kijken zeker waard.

Verder heb ik afgelopen middag en avond de Live Earth concerten gevolgd, eerst via internet en toen vooral via BBC 2 en 1. Wat mij betreft erg geslaagd, goede artiesten, veel media-aandacht, een prima sfeer (vooral in London), weinig aanslagen, en de concerten werden afgewisseld met een inhoudelijke boodschap, meestal in de vorm van filmpjes over de belasting van het milieu door de mens. Helaas had Al Gore het niet van Bush gewonnen, maar deze actie is wel geslaagd.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen