Carnivàle

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Carnivale, tarot kaartenIn elke generatie is er een verpersoonlijking van het licht en een verpersoonlijking van de duisternis. Carnivàle, een serie, of eigenlijk twee series, gaat over een rondtrekkend circus in de Verenigde Staten ten tijde van de Grote Depressie. Carnivàle is misschien wel de beste televisieserie die ik gezien heb. De serie won 5 Emmys. Het zou oorspronkelijk zes seizoenen beslaan waarvan de eerste twee seizoenen door BBC, Canvas en VPRO zijn uitgezonden op TV. Voorlopig is de productie stopgezet. De eerste weken in Engeland zat ik in Grange court en daar had ik geen internet. Een ideaal moment dus om de tweede serie af te kijken. De laatste tijd kijk ik de serie weer, nu met Chaekith en Nikhil. Ook zij zijn onder de indruk.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen