Jean de Florette

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Manon des Sources / Jean de FloretteHet is tijd om weer eens wat meer over films te schrijven, ik heb er immers velen gezien de afgelopen periode. Deze maand heb ik  o.a. Jean de Florette en Manon des Sources gekeken. Jean de Florette had ik lang geleden al eens op tv gezien. De films zijn uniek qua sfeer, dat van het Franse platteland. Het komt wat ouderwets over, maar dat is het natuurlijk ook. Ik vond de films goed (7.0), maar Chaekith bekeek ze merendeels van de binnenkant van zijn ogen. Misschien had dat ook met het tijdstip te maken. De film is lekker rustig, lekker echt, je zit er boven op. Dat in tegenstelling tot de films van nu, waarin alles gedramatiseerd en van actie is voorzien.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen