Oudjaarsconference

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Ali B en Balkenende in cafe de wereldOp dag één schiep God alles....
en Hij zag dat het veel te veel was.

Dat kon je in ieder geval van de slechts een uur durende conference niet zeggen. Opvallend was het publiek dat de eerste 5 minuten nauwelijks enige emotie vertoonde, vermoedelijk verrast door de serieus ironische inslag vanaf de start. En dat was vond ik mooi, makkelijk ook natuurlijk, de politiek bekritiseren heeft Jan Jaap natuurlijk al veel kunnen oefenen bij "Dit was het nieuws". Was die glazen wand er nu wel of niet, dat kon mijns inziens wel beter, het was iets te veel ingestudeerd of in ieder geval zo kwam het over. Maar alle kritiek ten spijt vond ik het origineel en scherp en was ik zeer tevreden. Volgend jaar hopelijk een half uur langer en het slot rond middernacht.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen