The Green Mile

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Green Mile gevangenisGisteren de film The Green Mile gekeken. Een lange film zoals vaak het geval is bij goede films, hoewel ik bij deze film wel de indruk had dat het niet veel afbreuk zou doen als het iets werd ingekort tegen het eind. The Green Mile gaat over een gevangenbewaarder in een cellencomplex voor terdoodveroordeelden. De interactie met de gevangenen is misschien wat ongeloofwaardig maar toch een combinatie van komisch en interessant. Bovendien spelen uiteraard de ethische bezwaren omtrent executies een rol. Overigens ben ik voorstander van een vrijwillig te verkiezen doodstraf als alternatief voor een levenslange straf. 

Een beetje leuke afbeelding van de 'circusmuis', aanstichter van vele komische taferelen kon ik niet vinden. Wel kwam deze Atkinson poster voorbij bij de beeldresultaten van Google.

 

 

De film krijgt wat mij betreft een 7.0.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen