Eerste semester zit er op

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

De Montfort University Campus CentreHet eerste semester zit er op. 22 februari waren de uitslagen bekend en Chaekith en ik hebben het semester zonder herexamens afgerond (in tegenstelling tot de anderen). Dus Fuzzy Logic, Research Methods, AI Programming (prolog) en Mobile Robots zit er op en het is tijd voor een nieuw semester met Applied CI (toegepaste KI), Artificial Neural Networks, Intelligent Mobile Robots en Evolutionary Computing. En het wordt tijd om na te gaan denken over het project dat daar op volgt. De komende weken wordt het in ieder geval tijd om van start te gaan met een robot voor de robotchallenge in Wenen.

Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen