The Boondock Saints

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

"We must all fear evil man.
But there is another kind of evil that we must fear most.
And that is the indifference of good man."

The Boondock Saints in front of church

Two people actually put up this movie as one of their best movies, so I thought there was a need to wacht it. And, okay it was funny sometimes, it needed to be, there was a funny guy after all. Well, it ain't bad. A lot of people say the acting is done so well, well not in my opinion though.  Maybe they believe so because the dialogues were thought through. However, what I like about the film is that a question is raised. Should we, the people on the street, judge about good and bad? (my rating: 6.6/10)

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen

Dr Denker 2019 Eindejaarsknaller

Afgelopen week hebben we de 40 rebussen uit de kerstpuzzel getackeld (alhoewel bent u al klaar?) en dit weekend staan de laatste 5 rebussen in de krant. Ook nu gaat het weer om plaatsen, dit keer in de provincie Friesland. Proefabonnement DvhN: DvhN proefabonnement bestellen Bekijk de rebussen op facebook Je kunt hieronder hints geven

Dr Denker kerstpuzzel 2019

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2019. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Sparen met 10% rente

Praat je over rente anno 2019 dan hoor je veelal dat dit vrijwel 0 is. De rente op een spaarrekening is hooguit dan 0.2% bij bv. NIBC of Lloyds. Wil je je geld parkeren in een deposito bij de bank dan krijg je onder voorwaarden hooguit 1.75% rente. Dus wat wil ik nu met die