Happy Birthday, Mr Feynman

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

Delen

Today, May 11th, it is Richard Feynman's birthday. A great scientist that won the Nobel Prize in Physics. Besides being a great scientist he was able to express the ideas to the general public. The documentary "The pleasure of finding things out" by Horizon is worth the watching and it inspires to do science ;-). But besides Feynman it was the birthday of Gwen's mother, Mothers'day in some countries, bot not in UK and my own birthday. The weather is great, sunny, sometimes quite hot. Gwen made a cake, and I bought one also - buying one is prob. cheaper than making it yourself - it tastes deliciously). However haven't done too much today. Exams are coming up and assignments are piling up, so from next week it's time to arrange some more time for studying. However not today ;-).

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen

Minder, minder, minder

Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde vandaag in met een verlaging van de maximumsnelheid in de bebouwde kom van 50 naar 30km/h. Dit op basis van het 'feel good'-argument dat we het aantal verkeersdoden willen verlagen. Minder snelheid, minder doden, minder plezier/vrijheid, minder, minder minder dus. Een argument dat we vaak horen van

Doordenker Paaspuzzel

Nog niet uitgepuzzeld, er staan nu na de pasen weer dagelijks Dr Denker rebussen in de krant (Dagblad van het Noorden), maar er is ook nog een Paaspuzzel die je wellicht nog niet kent, de Doordenker Paaspuzzel van Matthijs Zwinderman. Deze vind je hier: https://matth-ijs.nl/paaspuzzel/ Veel puzzelplezier. Hints/tips delen mag maar ik heb zelf ook

Meester Meesters CORONA-puzzel

De wereld is een beetje anders momenteel en de Meesters dachten dat een aanvullende vrijetijdbesteding wel op zijn plaats was. Een onverwacht (en niet gepland) idee, vergelijkbaar met een virus dat opeens opdoemt. Wie weet verspreidt de puzzel zich net zo snel? Op afstand overlegden de meesters, een nieuw verschijnsel dat nog wel even stand