Frankrijk

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

In augustus ben ik met Agaat begonnen aan een heerlijke vakantie in Frankrijk. Het was een tijd geleden dat ik serieus gekampeerd had en voor Agaat was het op een weekje Oerol na ook haar eerste kampeerervaring. Een vakantie met mij zou geen vakantie zijn als ik de route niet tot in de puntjes had gepland en de ambities op het niveau 'meer voor minder' had gelegd. Heel veel kilometers dus en ongeveer evenveel van Frankrijk gezien als de Nederlander die 10 jaar op rij op vakantie gaat naar Frankrijk. Zo, eerst maar eens een blik op de route (in de praktijk nog ietsje langer want Google Maps stond me niet toe meer waypoints toe te voegen).

Route van de vakantie in Frankrijk
Route van de vakantie in Frankrijk

(dit artikel wordt nog uitgebreid)

Vertrek uit Den Haag

België

Calais

Étretat

Etretat

Rouen

Dune de Pyla

Pyreneeën

Ardeche

Carcasonne

Orange

Cassis

Lac du Verdon

Nice

De Alpen

Zwitserland

Luneville

Metz

Rodemack

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

De Laatste Puzzel van 2023

Naast de bekende Dr Denker puzzel is er ook De Laatste Puzzel van Robert van der Meer. Deze rebuspuzzel is ook zeker de moeite waard. Onder dit bericht mag je per rebus om hints of tips vragen en help je medepuzzelaars ook een handje door deze te geven. Maar geef niet te veel prijs

Dr Denker kerstpuzzel 2023

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2023. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Dr. Denker 2023 Opwarmers

Bijna is het weer zover, enkele weken na Sinterklaas in het weekend net voor de Kerst, de brievenbus klappert al vroeg in de morgen, en de krant met de 40 rebussen kan weer op tafel. Maar voordat het zover is, kunnen we alvast van start. Pak een lekkere warme choco en we kunnen ons alvast