Frankrijk

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

In augustus ben ik met Agaat begonnen aan een heerlijke vakantie in Frankrijk. Het was een tijd geleden dat ik serieus gekampeerd had en voor Agaat was het op een weekje Oerol na ook haar eerste kampeerervaring. Een vakantie met mij zou geen vakantie zijn als ik de route niet tot in de puntjes had gepland en de ambities op het niveau 'meer voor minder' had gelegd. Heel veel kilometers dus en ongeveer evenveel van Frankrijk gezien als de Nederlander die 10 jaar op rij op vakantie gaat naar Frankrijk. Zo, eerst maar eens een blik op de route (in de praktijk nog ietsje langer want Google Maps stond me niet toe meer waypoints toe te voegen).

Route van de vakantie in Frankrijk
Route van de vakantie in Frankrijk

(dit artikel wordt nog uitgebreid)

Vertrek uit Den Haag

België

Calais

Étretat

Etretat

Rouen

Dune de Pyla

Pyreneeën

Ardeche

Carcasonne

Orange

Cassis

Lac du Verdon

Nice

De Alpen

Zwitserland

Luneville

Metz

Rodemack

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.