Meester Meesters CORONA-puzzel

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen
De wereld is een beetje anders momenteel en de Meesters dachten dat een aanvullende vrijetijdbesteding wel op zijn plaats was. Een onverwacht (en niet gepland) idee, vergelijkbaar met een virus dat opeens opdoemt. Wie weet verspreidt de puzzel zich net zo snel? Op afstand overlegden de meesters, een nieuw verschijnsel dat nog wel even stand zal houden. Met zo nu en dan een niesje in de elleboog en honderden malen gebruik van hand- sanitizer ontwikkelde de puzzel zich. Allerlei symptomen van het virus en daarbij behorende acties werden onder een microscoop gehouden, de een wat duidelijker dan de ander...
De meesters wensen u veel spelplezier met het oplossen.
Wat moet u doen?
De veertig rechthoeken bevatten cryptische rebussen rondom het thema Corona. Veertig problemen om op te lossen. U moet daarbij op verschillende zaken letten... de plek van een letter, de grootte, pijlen, kleur, wat ziet u precies, soms letterlijk, soms figuurlijk, soms in een andere taal... etc.
De gevonden oplossingen kunt u op het antwoordenblad invullen, waarbij het aantal letters van een oplossing natuurlijk ook een hulpmiddel kan zijn. In de gekleurde kolom komt dan een toepasselijke vraag te staan.
Als u de oplossing heeft gevonden, stuur die dan naar l.sybrandy@bovoaruba.com. U ontvangt dan een rapport! Meester Meesters Coronapuzzel (pdf)
Reageren

4 reacties op “Meester Meesters CORONA-puzzel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen