Nog één nachtje slapen

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

De Dr Denker kerstpuzzel 2016 komt er aan. Nog één nachtje slapen en dan kunnen we ons weer tegoed doen aan de 40 rebussen.

Aldus de Leeuwarder Courant is de puzzel samen met Dr Denker en zijn assistenten dit jaar uitgebreid getest. Ik hoop dan ook dat er dit jaar geen rebussen zijn die eigenlijk wel meerdere mogelijke oplossingen binnen het thema kunnen hebben. Hieronder een impressie van het testen van de Dr Denker 2016.

Testen van de Dr Denker 2016

Morgen weer lekker samen puzzelen met de 40 rebussen. Hou de site in de gaten. En onthoud, elkaar tips geven moedig ik aan, maar antwoorden weggeven, daar steek ik een stokje voor. Wees dus niet bang om hier antwoorden aan te treffen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published.