Goedkoopste tankstation?

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

Een tijdje terug heb ik de website prijzenindex.nl gebouwd. De website houdt de prijzen bij van duizenden tankstations en maakt zo inzichtelijk waar je het goedkoopste kan tanken. Zo kun je in Haaksbergen ten tijde van schrijven Diesel tanken voor 1.099 of Benzine tanken voor 1.419 in Hardenberg. Wil je echter snel weten waar je in jouw regio het goedkoopste kan tanken dan is dat ook mogelijk op basis van je locatie met de knop 'Diesel in de buurt' of 'Benzine in de buurt'.

Waar in Nederland is het tanken het goedkoopste?

Het ligt natuurlijk voor de hand om aan te nemen dat je in de grensregio het voordeligste tankt. Dat is logisch want de accijns is doorgaans lager in onze buurlanden, vooral voor benzine is dat het geval. Opvallend is echter dat je in de buurt van Sneek voordelig kan tanken, Joontjes en de Tango hebben daar vaak erg lage prijzen (soms zelfs de laagste van Nederland).

Qua merken ben je vaak voordelig uit bij Fieten Olie of bij een vestiging van de Makro.

Reageren

Eén reactie op “Goedkoopste tankstation?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recente artikelen