Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/pixabay-images/pixabay-images.php on line 34

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/pixabay-images/pixabay-images.php on line 34

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 685

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1789

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1800

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1812

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1827

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1768

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1747

Deprecated: Return type of Illuminate\Support\Collection::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/support/Collection.php on line 1716

Deprecated: Return type of Illuminate\Container\Container::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 1197

Deprecated: Return type of Illuminate\Container\Container::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 1208

Deprecated: Return type of Illuminate\Container\Container::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 1220

Deprecated: Return type of Illuminate\Container\Container::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 1233

Deprecated: Return type of Illuminate\Config\Repository::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/config/Repository.php on line 141

Deprecated: Return type of Illuminate\Config\Repository::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/config/Repository.php on line 152

Deprecated: Return type of Illuminate\Config\Repository::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/config/Repository.php on line 164

Deprecated: Return type of Illuminate\Config\Repository::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/config/Repository.php on line 175

Deprecated: Method ReflectionParameter::getClass() is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 826

Deprecated: Method ReflectionParameter::getClass() is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/container/Container.php on line 900

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 111

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 135

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 167

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 180

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 220

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 260

Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/soberwp/controller/src/Controller.php on line 281

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_utils.php on line 443

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/wp-ajaxify-comments/wp-ajaxify-comments.php on line 560

Deprecated: Return type of Illuminate\View\View::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/view/View.php on line 308

Deprecated: Return type of Illuminate\View\View::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/view/View.php on line 319

Deprecated: Return type of Illuminate\View\View::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/view/View.php on line 331

Deprecated: Return type of Illuminate\View\View::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/themes/roderik-2018/vendor/illuminate/view/View.php on line 342
Privacy / Cookies – roderik.net
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/archytas-bs0/roderik/wp-content/plugins/wp-ajaxify-comments/wp-ajaxify-comments.php on line 560
Delen
 
Archytas, gevestigd aan Laan van Wateringse Veld 711
Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://archytas.nl
Laan van Wateringse Veld 711
Den Haag
0614157509
Roderik Emmerink is de Functionaris Gegevensbescherming van Archytas Hij/zij is te bereiken via info@archytas.nl
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type


Persoonsgegevens die wij verwerken
Archytas verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@archytas.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Archytas verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Archytas analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Archytas volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Archytas neemt verantwoordelijkheid op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Archytas) tussen zit. Archytas gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

        Over het algemeen is de dienstverlening voor een ieder gelijk (afgezien van personalisatie)



Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Archytas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens.

Ingevoerde gegevens op de website worden voor onbepaalde tijd bewaard, informatie voor tracking van bezoekers of advertenties worden bewaard voor de standaard termijn zoals deze door Google/Tradetracker is bepaald.

Delen van persoonsgegevens met derden
Archytas deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Archytas blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Archytas uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Google Analytics, Google Adsense, Tradetracker.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Archytas gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Archytas gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

        Google Adsense

        TradeTracker



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Archytas en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@archytas.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Archytas wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Archytas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@archytas.nl
    

    Cookies
    Onze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de site te monitoren en voor het aanbieden van advertenties van derden (Google, TradeDoubler).
    
        Meer informatie over hoe Google gegevens gebruikt van sites van derden: Google partner sites.
    
Deel met vrienden...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin