Dr Denker 2019 Warming Up 1

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

Bijna is het weer zover, enkele weken na Sinterklaas in het weekend net voor de Kerst, de brievenbus klappert al vroeg in de morgen, en de krant met de 40 rebussen kan weer op tafel. Maar voordat het zover is, kunnen we alvast van start. Pak een lekkere warme choco en we kunnen ons alvast storten op deze 1e 5 rebussen, het voorproefje of voor de sportieveling onder ons, de warming up!

Maak even plaats voor Dr. Denker!

warming up rebussen 1

Je kunt hieronder hints geven of tips vragen en wil je weten of je antwoord goed is dan is er de antwoordcontrole voor de 1e warming up.

Reageren

16 reacties op “Dr Denker 2019 Warming Up 1

  1. Hallo Roderick,

    Ik heb er zin in en zoals je ziet heb ik je site weer gevonden. Maar ik zie de link niet met de tips en vragen van andere bezoekers. Hoe moest het ook alweer?

  2. Vandaag staan de oplossingen in de kranten online. Van deze puzzel had ik alle antwoorden goed en dan kom je op een plaats in Groningen van vijf letters.
    Echter, ik de krant van vandaag staat dat de oplossing Aduard is. Om te beginnen is dat al zes letters en ook komt dat er dus totaal niet uit....
    Dr. Denker lijkt dus niet helemaal goed uit de inrichting te zijn gekomen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

Dr Denker 2022 Eindejaarsknaller

De eindejaarsknaller, 19 beroepsgeheimen, is er weer. Print of download een extra puzzel en help elkaar op weg met tips of hints. Ook is er weer de mogelijkheid je antwoorden te controleren.

Dr Denker kerstpuzzel 2022

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2021. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Dr Denker 2021 Eindejaarsknaller

De eindejaarsknaller, 19 beroepsgeheimen, is er weer. Print of download een extra puzzel en help elkaar op weg met tips of hints. Ook is er weer de mogelijkheid je antwoorden te controleren.