Dr Denker 2019 Warming Up 2

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

Afgelopen week hebben we de 1e 5 rebussen van de warming up getackeld en dit weekend stonden er weer 5 rebussen in de krant. Voorlopig even de laatste 5 in aanloop naar de echte Dr Denker kerstpuzzel.
Ook nu gaat het weer om plaatsen, dit keer in de provincie Drenthe.

rebussen warming up 2 dr denker 2019

Je kunt hieronder hints geven of tips vragen en wil je weten of je antwoord goed is dan is er de antwoordcontrole voor de 2e warming up.

Reageren

15 reacties op “Dr Denker 2019 Warming Up 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen

Dr Denker 2019 Eindejaarsknaller

Afgelopen week hebben we de 40 rebussen uit de kerstpuzzel getackeld (alhoewel bent u al klaar?) en dit weekend staan de laatste 5 rebussen in de krant. Ook nu gaat het weer om plaatsen, dit keer in de provincie Friesland. Proefabonnement DvhN: DvhN proefabonnement bestellen Bekijk de rebussen op facebook Je kunt hieronder hints geven

Dr Denker kerstpuzzel 2019

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2019. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Sparen met 10% rente

Praat je over rente anno 2019 dan hoor je veelal dat dit vrijwel 0 is. De rente op een spaarrekening is hooguit dan 0.2% bij bv. NIBC of Lloyds. Wil je je geld parkeren in een deposito bij de bank dan krijg je onder voorwaarden hooguit 1.75% rente. Dus wat wil ik nu met die