Dr Denker 2021 Opwarmer 1

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

Bijna is het weer zover, enkele weken na Sinterklaas in het weekend net voor de Kerst, de brievenbus klappert al vroeg in de morgen, en de krant met de 40 rebussen kan weer op tafel. Maar voordat het zover is, kunnen we alvast van start. Pak een lekkere warme choco en we kunnen ons alvast storten op deze 1e 6 rebussen, het voorproefje of voor de sportieveling onder ons, de warming up!
Het thema van de Opwarmers (en Eindejaarspuzzel) is 'beroepsgeheimen'.

Maak even plaats voor Dr. Denker!

Je kunt hieronder hints geven of tips vragen en wil je weten of je antwoord goed is dan is er de antwoordcontrole voor de 1e warming up.

Reageren

22 reacties op “Dr Denker 2021 Opwarmer 1

    1. 1 heb ik nog niet. 3: Poe das wel een heeul dik boek. Een zware dobber die je maar zo hoofdpijn kan bezorgen. Leg de aspirine maar vast klaar zou ik zeggen! En dan nog goed kijken wat er op de kaft staat.

      • Rebus: 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente artikelen

Dr Denker 2021 Eindejaarsknaller

De eindejaarsknaller, 19 beroepsgeheimen, is er weer. Print of download een extra puzzel en help elkaar op weg met tips of hints. Ook is er weer de mogelijkheid je antwoorden te controleren.

Dr Denker kerstpuzzel 2021

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2021. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Dr Denker 2021 Opwarmer 2

Bijna is het weer zover, de vrijdag voor of ehh op Kerst, kerstochtend?, hopelijk met een dik pak sneeuwvlokken in de tuin en de postbode brengt al vroeg de krant met de 40 rebussen van de Kerstpuzzel. Naar het thema kunnen we nog slechts gissen. Maar voordat het zover is, kunnen we in vogelvlucht verder