Dr Denker 2021 Opwarmer 2

Freelance web developer met interesse in AI, robotica, frontend en backend php development.

thumb image
Delen

Bijna is het weer zover, de vrijdag voor of ehh op Kerst, kerstochtend?, hopelijk met een dik pak sneeuwvlokken in de tuin en de postbode brengt al vroeg de krant met de 40 rebussen van de Kerstpuzzel. Naar het thema kunnen we nog slechts gissen. Maar voordat het zover is, kunnen we in vogelvlucht verder met nog eens 6 rebussen van deze opwarmer. Elke rebus of beter gezegd beroepsgeheim staat weer voor een beroep. Veel puzzelplezier.

Doe een beroep op uw gezond verstand voor Dr. Denker!

antwoordblad dr denker warming up 2 2021

Je kunt hieronder hints geven of tips vragen en wil je weten of je antwoord goed is dan is er de antwoordcontrole voor de 2e warming up.

Reageren

31 reacties op “Dr Denker 2021 Opwarmer 2

      1. Dat dacht ik meteen te weten. Het woord paste ook nog en de genoemde letters zaten erin. Alleen als ik die letters dan omwissel kom ik nog helemaal nergens....

  1. Bij de antwoordcontrole van rebus 7-12 krijg ik de verkeerde plaatjes te zien. In de krant is er ook een fout met de nummering gemaakt zag ik: onder de plaatjes staat 1-6, terwijl het 7-12 moet zijn.

    1. De antwoordcontrole gebruikt de nummering 1 t/m 6. Het hangt er vanaf of je het als 1 opgeknipte puzzel beschouwd of 2 losse en 1 totaalpuzzel. Ik heb de nummering in het antwoordmodel hier ook aangepast en 1 t/m 6 gebruikt gelijk aan de nummering van de rebussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

De Laatste Puzzel van 2023

Naast de bekende Dr Denker puzzel is er ook De Laatste Puzzel van Robert van der Meer. Deze rebuspuzzel is ook zeker de moeite waard. Onder dit bericht mag je per rebus om hints of tips vragen en help je medepuzzelaars ook een handje door deze te geven. Maar geef niet te veel prijs

Dr Denker kerstpuzzel 2023

[:nl]Vraag tips of geef hints voor de Dr Denker kerstpuzzel 2023. Je vindt hier tevens de puzzel/rebussen en het antwoordblad (en antwoordcontrole).[:]

Dr. Denker 2023 Opwarmers

Bijna is het weer zover, enkele weken na Sinterklaas in het weekend net voor de Kerst, de brievenbus klappert al vroeg in de morgen, en de krant met de 40 rebussen kan weer op tafel. Maar voordat het zover is, kunnen we alvast van start. Pak een lekkere warme choco en we kunnen ons alvast